Rørsukker - naturel eller krydret

Du finder et bredt udvalg af krydret sukker, puf sukker og sort sukker fra Japan. Find dine favoritter og brug smagfuld rørsukker til bagning og overraskende desserter.

Brun sukker

Dette sukker kommer fra delvis raffinering af sukkerrørsaft. Det indeholder 5% melasse, hvilket giver det sin blonde farve og sin subtile vanilieduft. Efter høst presses sukkerrørene for at udtrække saften. Sidstnævnte opvarmes derefter for at fordampe vandet og koncentrere det sukker, der vil agglomerere og krystallisere. Dette brune sukker kaldes også brunt sukker.
En knasende og lækker chips, som du kan bruge til dine kager, crème brûlée, yoghurt, kaffe eller te og infusioner.
Det er perfekt til karamelliserede retter og desserter. Det er hverdagens sukker!

Find diverse varianter med brun sukker. Flere smagsoplevelser med rørsukker og krydderier som: rørsukker med kokos, rørsukker med penja peber, rørsukker med vanilje, rørsukker med kanel, rørsukker med ingefær, rørsukker med grøn te og rørsukker med julens krydderier. De forskellige smage og aromaer passer perfekt til pandekager, æbletærte, æblegrød, friske bær, isdessert og grød.

Sort sukker fra Japan

Amami Oshima. Denne vidunderlige ø nyder et enestående klima, der tillader fire afgrøder af sukkerrør om året. Hældende og stenede marker kræver vanskelig manuel høstning.
Sort sukker er 100% naturlig, cremet, duftende og sundt. Har noter af lakrids og chokolade. En overraskende smag, en unik produktion.
Sort sukker er lavet af frisk sukkerrør, som vaskes og skylles inden forarbejdning. Derefter er det koldpresset. Juicen fra dette første tryk reduceres over et bål uden tilsætning af vand eller hvidt sukker eller sirup, hvorefter det dekanteres efter 5 dage. Den således opnåede sirup krystalliseres og deles i stykker. En ren fornøjelse, autentisk og delikat, som kan nydes når som helst som en godbid. Dets smag af chokolade og lakrids er helt uimodståelig, når sukkeret knuses på frugt og i wienerbrød.