Her på siden kan du købe sukker, krydderiblandinger, tørrede blomster, farvestof, orangeblomstvand og vanilje til bagværk og desserter online og få leveret til døren.
Det er den mest eftertragtede vanilje i verden og anvendes af de største kokke.
Fin og kraftfuld aroma. Brug blot få dråber i dine desserter, cremer og kager.
MONIN sirup til konditori, 5 x 50ml, lækre smage til kager og desserter!
Bruges til kolde og varme drikke og madretter. Højt indhold af antioxidanter!
Mest berømte og mest anvendte vanilje, - kendt som Bourbon vanilje.
Forestil dig bobler, der sprænges i munden, - kaldes også pufsukker.
Delikat smag til saucer, cremer og glasurer.
Til desserter, kager og varme retter. Et vigtigt krydderi i det indiske køkken
Syrlig og sød frugt til kager og desserter eller bare en snack.
Let syrlig og sød frugt til kager og desserter ... chokolademousse.
Krydderiblanding til honningkager og spændende krydderi til squash og krebsdyr.
Egner sig til snack, topping på salat og pandekager samt i gryderetter.
Friskrevet muskatnød, perfekt i bechamel sauce, tærte med grønt og kartoffelmos.
Smukke røde roser i et glas champagne, på kager og desserter.
Et sip af den tunesiske sol! Til dessertcremer og pandekagedej
Ubestrideligt i dessert og bagværk - eller tilføj smag til ragouts eller tagine.
Elsker du nødder, så prøv denne praliné næste gang du bager eller laver dessert.
Farver kager, glasur, cremer og madlavning på en sund måde.
Sæt farve til kager, glasur, cremer og madlavning på en sund måde.
Pynt dine kager og flødeboller med Fondant, - tilføj evt. farve.
Gør dine kager, glasurer, saucer eller desserter farverige på en sund måde.
Den gyldne mælk, en vidunderlig drik med ekstraordinære fordele.
Morgenfrue, kornblomst og roser, - smuk og smagfuld til salat og kagepynt.
Smagfuld lakridspulver, - prøv f.eks.mandler med lakrids.
Velsmagende sprød knasende topping til is, yoghurt og kager.
Topping, - sprød mix af frø og kerner til salat, bagning og müssli.
Nyd en kop varm kakao med flødeskum, - måske til chokoladekagen.
Hel kanel har mange anvendelse muligheder lige fra sammenkogte retter til glögg.
Hvordan vælger du din vanilje?
Vaniljebælge skal være fedtede, fyldige og kødfulde og sort eller mørkebrun. Hvis en pod er tør, vil den have mistet noget af sin aroma, dens duft og smag. Men hvis den er modnet korrekt, vil dens aromatiske profil virkelig være enestående. Det tager 6 til 12 måneder at forberede en pod i god kvalitet og modnes derefter i mindst 90 dage.
Vaniljeproduktion kræver stor tålmodighed, pleje og dedikation.
Størrelsen på bælgen er ikke så vigtig, hvad der virkelig tæller er, at vaniljebønnen høstes, når den er helt moden. Vaniljens oprindelse skal være tydeligt identificerbar på etiketten.
Kriterierne for at bestemme kvaliteten af vanilje inkluderer dens duft og længde, uanset om den er smidig og blød at røre ved, og hvis der er synlige defekter (delt, ikke delt, spor af skimmel), dets farve (sort, brun eller rød ) og glasering, dets fugtighedsindhold (fedtet, tørt) og niveauet af vanillin.
Du kan også vælge vanilje afhængigt af, hvad du vil bruge den til. Hver vanilje har sine helt egne specificiteter og aromatiske fodaftryk.
Har du prøvet en Indisk yoghurt drik lassi - lækker og forfriskende. Vælg en yoghurt, tilsæt et par dråber af det valgte blomstervand, sukker og isterninger. Blendes og serveres til varmeretter, morgenmad eller mellemmåltid.
På kalifernes tid var dette naturlige vand med roseblade symbolet på orientalske parfumer, lige så delikate i duft som søde på ganen.
Dette rosenblomster vand holder sig bedst i en lukket flaske, der er beskyttet mod lys. Disse blomstervande er ikke "fortyndet", et par dråber er nok til at tilsmage dine retter.
Den anbefalede dosis er 10 til 15 g for 1 kg præparat. Brug Terre Exotique-farvestoffer til at farve dine makroner, marengs og prøv nogle overraskende desserter! Hold dine anretninger kølige og beskyttet mod lys.
Rød, grøn, orange eller gul, hav det sjovt med denne farvepalet!