Salt til kværn, rivsalt, himalaya salt og flagesalt

Vi præsenterer her salt fra miner og havsalt naturel, krydret og røget. Køb online til din saltkværn, til gavekurv eller i gaveæske.

Fleur de sel er enestående på grund af sin fine lette struktur, hvilket betyder, at den opløses hurtigere og lettere blandes med alle dine retter. Det bruges bedst efter tilberedning til at opretholde alle de sarte aromaer fra fleur de sel.

Fleur de sel drager fordel af saltarbejdernes ekspertise og et ideelt kystklima med masser af sol og vind. En tynd skorpe af hvide krystaller dannes på overfladen af saltdammerne, når vandet fordamper på grund af solen og vinden. Kvaliteten af fleur de sel skyldes den måde, den omhyggeligt indsamles af saltarbejderne, og hvordan den tørres og opbevares.

Terre Exotique samling af salt indeholder salte fra hele verden, der bedst bruges lige før servering på delikate retter eller til krydring ved bordet. Disse salte fra Peru, Australien, den egyptiske hvide ørken eller fra Bolivia er alle unikke på grund af deres farve, smag eller struktur.

Fra fjerne lande!

Hawaiian sort salt: rig på indhold af mineraler. Sort lavasten lægges i havsalt dammene, hvilket giver det denne rige mørke sorte farve.

Peruvianske Maras salt: denne lyserøde salt, med sin intense smag, kommer fra et ocean delvist fanget under jorden ved kilden af Andesbjergene i Peru.

Terre Exotique's sortiment af fleur de sel inkluderer fleur de sel fra Madagaskar med krydderier og en samling franske salte: Camargue fleur de sel, île de Ré fleur de sel, Guérande fleur de sel og Noirmoutier fleur de sel. De er alle vidunderligt rene, lette og crunchy, og det kommer fra den måde, hvorpå de håndplukkes af saltbønder. Fleur de sel danner en tynd skorpe af hvide krystaller på overfladen af saltdamme, når vandet fordamper på grund af solen og vinden. Disse fleur de sel-krystaller bruges bedst efter tilberedning, lige før servering eller som krydderi ved bordet for at opretholde alle deres sarte aromaer.

For at glæde din gane har vi blandet vores fleur de sel fra Ifaty (Madagaskar) med et vidunderligt valg af krydderier: Penja-peber, grillet krydderier, sommer-trøfler, safran, grøn matcha-te, ingefær, yuzu, espelette chili-peber eller citronskall.