Vi præsenterer her salt fra miner og havsalt naturel, krydret og røget. Køb online til din saltkværn, til gavekurv eller i gaveæske.
Fleur de sel er enestående på grund af sin fine lette struktur, hvilket betyder, at den opløses hurtigere og lettere blandes med alle dine retter. Det bruges bedst efter tilberedning til at opretholde alle de sarte aromaer fra fleur de sel.
Fleur de sel drager fordel af saltarbejdernes ekspertise og et ideelt kystklima med masser af sol og vind. En tynd skorpe af hvide krystaller dannes på overfladen af saltdammerne, når vandet fordamper på grund af solen og vinden. Kvaliteten af fleur de sel skyldes den måde, den omhyggeligt indsamles af saltarbejderne, og hvordan den tørres og opbevares.
Den sorte salt ser fantastisk ud på smørrebrød med f.eks. æg og rejer.
Giv din mad et touch af salt med en krydret smag af ingefær.
Giv din mad et ekstra touch af havsalt med friske skaller af citron.
Sæt kulør på dine retter! Denne havsalt har en unik smag og fantastisk farve.
Salt med masser af smag og aroma af krydderierne.
Giv din mad et touch af salt krydret med chili, - også smørrebrødet!
Gør det nemt at krydre blødkogte æg!
Giv din mad et touch af diamantsalt fra Himalaya bjergene.
Bring en smag af røg til omelet, kartoffelgratin og grøntsager.
Fremhæv smagen med få drys af denne havsalt fra Guerande. En smagsforstærker!
Fin rosa diamantsalt fra Himalaya bjergene, rig på mineraler, neutral smag.
Havsalt fra ile de Re har en tekstur, der minder om sne.
Vi takker vinbonden, der spildte sin vin i salt! Til ost, foie gras og fisk.
Ekstraordinær konsistens, - er unik og bør anvendes som et sidste touch!
Sæt prikken over i`et og brug diamantsalt med grillede pakistanske krydderier.
Et skønt krydderi til tilberedning af ovnbagte kartofler, kylling eller lam.
En delikatesse til Crispy rodfrugtechips!
Smuk sart gul farve med en forfinet smag og aroma.
Få hele huset til at dufte af jul, mens stegen tilberedes i ovnen.
Præsenterer sig smukt i et saltkar af glas på dit spisebord.
Stilfuld og imponerende diamantsalt med chili peber. Rig på mineraler.
Spændende og med en pikant smag, der kan bruges til kød, fisk og grønt.
Salt med en dejlig krydret smag, - også til smørrebrød!
Diamantsalt med sommer trøffel, - en delikatesse med forfinet aroma og smag.
Grill dine bøffer direkte på saltpladen eller server sushi på iskold saltblok.
En utraditionel havsalt med mild nøddesmag og masser af mineraler.
Minder om kaviar. Flot pynt på smørrebrød med f. eks. æg, rejer og citron.
Havsalt tilsat safran. Perfekt til at krydre risotto med friske asparges!
Riv Himalaya salt direkte over maden ved bordet, - et alternativ til fingersalt.
Flotte blå saltkrystaller fra Persien er en gastronimisk oplevelse.
Grill dine bøffer direkte på Saltpladen, - en gastronomisk oplevelse.
Terre Exotique samling af salt indeholder salte fra hele verden, der bedst bruges lige før servering på delikate retter eller til krydring ved bordet. Disse salte fra Peru, Australien, den egyptiske hvide ørken eller fra Bolivia er alle unikke på grund af deres farve, smag eller struktur.
Fra fjerne lande!
Hawaiian sort salt: rig på indhold af mineraler. Sort lavasten lægges i havsalt dammene, hvilket giver det denne rige mørke sorte farve.
Peruvianske Maras salt: denne lyserøde salt, med sin intense smag, kommer fra et ocean delvist fanget under jorden ved kilden af Andesbjergene i Peru.
Terre Exotique's sortiment af fleur de sel inkluderer fleur de sel fra Madagaskar med krydderier og en samling franske salte: Camargue fleur de sel, île de Ré fleur de sel, Guérande fleur de sel og Noirmoutier fleur de sel. De er alle vidunderligt rene, lette og crunchy, og det kommer fra den måde, hvorpå de håndplukkes af saltbønder. Fleur de sel danner en tynd skorpe af hvide krystaller på overfladen af saltdamme, når vandet fordamper på grund af solen og vinden. Disse fleur de sel-krystaller bruges bedst efter tilberedning, lige før servering eller som krydderi ved bordet for at opretholde alle deres sarte aromaer.
For at glæde din gane har vi blandet vores fleur de sel fra Ifaty (Madagaskar) med et vidunderligt valg af krydderier: Penja-peber, grillet krydderier, sommer-trøfler, safran, grøn matcha-te, ingefær, yuzu, espelette chili-peber eller citronskall.