Peber fra hele verden

Her på siden finder du et stort udvalg af hele peberkorn, mange pebersorter, pebermix og vild peber, som varierer i smag og struktur. Køb online og få bragt lige til døren.

Lidt om peber og dets oprindelse:

VOATSIPERIFERY PEBER: Vild peber

Der kræves 10 kg friske bær til 1 kg tørret peber!
Navnet kommer fra " voa ", som betyder frugt i malagasy og " tsiperifery ", som er plantens navn i malagazy. Det er en meget sjælden peber, der kun høstes fra juni til august, helt for hånd, af malagasiske landsbysamfund.
Voatsiperifery vokser vildt i den tropiske skov i det sydøstlige Madagaskar. Plukning er vanskeligt og farligt, fordi lianaen stiger op til 30 m i højden og kun frugt på unge skud.
Den Piper borbonense er mere duftende og mere krydret som peber Piper nigrum . Dens skarpe, vedvarende, meget friske smag og dens aromaer af blomster, træ og citrus er ganske enestående.

CUBEBE PEBER: Hale peber

I modsætning til sine afrikanske og asiatiske kammerater ved det europæiske kontinent ikke meget om Cubebe-peber! Blandt andre årsager er udviklingen af den portugisiske handel med sort peber i det 17. århundrede. Denne foretrak at trække de små hale bær tilbage fra markedet med risiko for at overskygge kongen af krydderier ... Lad os i dag genopdage det, så det afslører alle dets hemmeligheder!
Cubansk peber kommer fra det sydvestlige Indien. Det har en række navne: cubèbe, cubèche, embèbe, grand pepper, Java pepper, listen fortsætter! Cubebe peber høstes i Indonesien.

PENJA PEBER 

En grand cru af peber: Det er takket være en naturligt rig og afbalanceret vulkanjord, at Penja-peber er enestående i sin karakter og smag. Alle produktionsstadier (høst, retting, tørring, størrelse, sortering) er helt manuelle og udføres hovedsageligt af eksperthænderne fra landsbyens kvinder. Penja-peber nyder verdensomspændende gastronomisk succes i dag: det er et must for kværnen på dit bord.

Grøn peber: Umodene grønne bær, Kan opbevares frysetørret, dehydreret i salt eller eddike saltlage.

Sort peber: Lidt umoden bær, tørret i solen med sin skal (perikarp), hjerte dannet. Tilstedeværelse af piperin (skarpt middel) i pericarpen.

Rød peber: Bær ved optimal modenhed, Korn tørret mellem skygge og sol, konserveret pericarp. Langsom tørring = bevarelse af den røde farve på pericarpen + udvikling af aromaer.
Tilstedeværelse af pericarp = krydret.

Hvid peber: Bær ved optimal modenhed, pericarpen fjernes ved at skylle (vask med rigeligt vand, peberkerne alene - mere kompleks aromatisk rigdom). Peberkorn uden pericarp = mindre piperine = mindre krydret end sort peber.