Her på siden finder du et stort udvalg af hele peberkorn, mange pebersorter, pebermix og vild peber, som varierer i smag og struktur. Køb online og få bragt lige til døren.
En delikat Breton blanding af peber til østers, - intet kan slå smagen!
Friske og frugtbare noter til chokolade desserter, fisk og grillet rødt kød.
Perfekt til crunchy stegte grøntsager eller grøntsagsgratin.
En frisk vild peber, - også til chokolade og frugtdesserter.
Spændende peber fra Afrika til f.eks. dip og chokoladedessert.
En intens og stærk peber til roastbeef og laks.
Sort peber med eftersmag af lakrids. Fremhæver smag af kød, fisk, sødt og surt.
En peber med noter af frugt- og mentol til f.eks. rødt kød og vildt.
De røde peberkorn er rig på frugt og har smag af vanille og kandiseret citrus.
Prøv den blandet med salt og friskpresset lime til stegt kylling eller bøf.
En meget frisk peber til rødt kød, søde og sure retter eller en grøntsagstærte.
En sjælden peber med noter af kakao og tonkabønner til kylling og gryderetter.
Lang peber med en sød overraskende aroma af lakrids, anis og kanel.
Velegnet til pebersauce til alle dine kød-, fisk-, og fjerkræsretter.
En Gran Cru Penja peber med enestående aroma og røget smag fra Cameroun.
Velegnet til svinekød, vildt, oksekød og fisk.
Sød og velsmagende, - egner sig perfekt til fisk, skaldyr eller en frugtsalat.
En grøn peber, der adskiller sig med sin sprøde, pikante og salte smag.
Et stærkt bær med touch af lemon frisk aroma. Til lam, and og chokolade.
3 korns blanding af hvide, grønne og sorte peberkorn med en dejlig aroma.
Lidt om peber og dets oprindelse:
Der kræves 10 kg friske bær til 1 kg tørret peber!
Navnet kommer fra " voa ", som betyder frugt i malagasy og " tsiperifery ", som er plantens navn i malagazy. Det er en meget sjælden peber, der kun høstes fra juni til august, helt for hånd, af malagasiske landsbysamfund.
Voatsiperifery vokser vildt i den tropiske skov i det sydøstlige Madagaskar. Plukning er vanskeligt og farligt, fordi lianaen stiger op til 30 m i højden og kun frugt på unge skud.
Den Piper borbonense er mere duftende og mere krydret som peber Piper nigrum . Dens skarpe, vedvarende, meget friske smag og dens aromaer af blomster, træ og citrus er ganske enestående.
I modsætning til sine afrikanske og asiatiske kammerater ved det europæiske kontinent ikke meget om Cubebe-peber! Blandt andre årsager er udviklingen af den portugisiske handel med sort peber i det 17. århundrede. Denne foretrak at trække de små hale bær tilbage fra markedet med risiko for at overskygge kongen af krydderier ... Lad os i dag genopdage det, så det afslører alle dets hemmeligheder!
Cubansk peber kommer fra det sydvestlige Indien. Det har en række navne: cubèbe, cubèche, embèbe, grand pepper, Java pepper, listen fortsætter! Cubebe peber høstes i Indonesien.
En grand cru af peber: Det er takket være en naturligt rig og afbalanceret vulkanjord, at Penja-peber er enestående i sin karakter og smag. Alle produktionsstadier (høst, retting, tørring, størrelse, sortering) er helt manuelle og udføres hovedsageligt af eksperthænderne fra landsbyens kvinder. Penja-peber nyder verdensomspændende gastronomisk succes i dag: det er et must for kværnen på dit bord.
Grøn peber: Umodene grønne bær, Kan opbevares frysetørret, dehydreret i salt eller eddike saltlage.
Sort peber: Lidt umoden bær, tørret i solen med sin skal (perikarp), hjerte dannet. Tilstedeværelse af piperin (skarpt middel) i pericarpen.
Rød peber: Bær ved optimal modenhed, Korn tørret mellem skygge og sol, konserveret pericarp. Langsom tørring = bevarelse af den røde farve på pericarpen + udvikling af aromaer.
Tilstedeværelse af pericarp = krydret.
Hvid peber: Bær ved optimal modenhed, pericarpen fjernes ved at skylle (vask med rigeligt vand, peberkerne alene - mere kompleks aromatisk rigdom). Peberkorn uden pericarp = mindre piperine = mindre krydret end sort peber.