Du finder her et spændende udvalg af tørrede krydderurter, hvidløg, sort hvidløg og tørret gul citron. Både de traditionelle krydderurter og de autentiske opskrifter på krydderurter fra hele verden.
Denne skønne tørrede basilikum har masser af smag og kraft.
Et kendt krydderi i Argentina til kød, dip og marinader.
Lav en spændende marinade til kød og fisk.
Buket af tørret timian, rosmarin og laurbær til simreretter.
En mere krydret smag end den klassiske basilikum - og lakridsnoter.
Tørret laurbærblade til suppe og gryderetter.
Bruges til kolde og varme drikke og madretter. Højt indhold af antioxidanter!
Kraftfuld aroma og en krydret og varm smag.
Tørret rosmarin. Lækkert til en bøf stegt i smør med rosmarin.
Perfekt smag til rodfrugter, grøntsager og rosmarinkartofler.
En lækker snack eller server det til ost, pasta og salat.
Tørret timian til stegte kartofler, grøntsager, dressinger og marinader.
"Limoo" er den afgørende ingrediens af bitterhed og raffineret citrus noter.
Denne vilde timian har en intens smag og aroma.
Vilde urter med autentisk smag til middelhavsretter: mousaka og ratatouille.
De subtile smage af blomster og urter og deres dejlige farver giver et elegant og raffineret touch til alle dine daglige retter. Alle vores blomster er omhyggeligt udvalgt og indeholder ingen kunstige farvestoffer eller smagsstoffer. Vores aromatiske urter er en original og trendy tilføjelse til dine opskrifter. Vores sortiment omfatter rosenblade, jasmin, hibiscus, morgenfrue kronblade, kornblomst kronblade, salat blomster, og mange andre kulinariske skatte. Så langt tilbage som i antikken blev blomster og urter brugt i køkkenet. I Frankrig, hvor blomster og urter er meget udbredt i madlavning i det 17. århundrede for at lave is, frugtgelé, infusioner, varme toddies og saft.