Klik på ovenstående login og tast din kode eller kontakt os for forhandlerlogin.

Kasa-dk er eneste danske distributør af de unikke og lækre delikatesser og krydderier fra hele verden fra Terre Exotique World.

Rødderne findes i peber plantagen Penja i Cameroun, hvor man dyrker "Gran Cru" Penja Pepper. Denne store opdagelse skete i 1993, da det franske par Erwan og Marie boede 5 år på en plantage i regionen Penja i Cameroun. Der forelskede de sig i de afrikanske krydderier, krydderurter og især Penja peberen.
Siden har Terre Exotique dedikeret sig lidenskabeligt til at finde de mest aromatiske og specielle krydderier fra hele verden.
Berømte pebre, diverse salt variationer, usædvanligt aromatiseret olivenolie, velsmagende sukker og krydderiblandinger fra hele verden - Terre Exotique er krydderi specialist par excellence, og giver et utal af variation i form af farve og aroma. Bliv en del af denne fascinerende verden af utrolige farver og dufte. Fortryl dine kunder med hidtil uset unik smag og duft.

Terre Exotique i korte træk
Terre Exotique fine krydderier stammer fra de bedste dyrkbare områder og klimaer i verden, som individuelt udvælges for hvert krydderi.
Terre Exotique kombinerer Top-Premium-Quality med ægthed, renhed og lokalitet.
Krydderi blandingerne er lavet grundlæggende af traditionelle sammensætninger, der afspejler sin individualitet i hver region.
Produkterne er pakket i smukke metaldåser, som ikke blot er dekorative, men også praktiske. De beskytter den aromatiske friskhed.
Førende kokke og restauratører sætter deres lid til Terre Exotique på grund af den overlegne kvalitet og intense aroma.
På dåserne kan du finde information om det præcise indhold af krydderiet, brugen og oprindelsen.

Er du ikke allerede forhandler, så lad os få en snak om mulighederne.

Se filmen om Cubebe peber fra Indonesien.

Se filmen om Timur bær fra Nepal.

Se filmen om Penja peber fra Cameroun.